Doelstelling

Wij willen in Zeeland een vereniging zijn voor alle mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun naasten. Of je nu een beroerte of een auto-ongeluk hebt gehad, het maakt niet uit wat de oorzaak van je NAH is en hoe je er aan toe bent.

Wij willen er voor zorgen dat er aandacht is voor de onzichtbare gevolgen van hersenletsel. Niet alleen binnen de zorg, maar ook  in onze maatschappij. Als geen ander weten wij de impact op het leven van jou en je naasten, hoe je leven op zijn kop kan staan en nooit meer wordt zoals het was. En hoe onzichtbaar NAH kan zijn. 

Omdat we zelf de gevolgen van hersenletsel nabij meemaken, persoonlijk, als naaste of in ons werk. Door voor de belangen van mensen met alle vormen van Niet Aangeboren Hersenletsel aandacht te vragen en rond de tafel te gaan met zorgaanbieders, beleidsmakers, gemeenten én zorgfinanciers, willen we in Zeeland het verschil maken. 

Zodat u en uw naasten de juiste zorg, nazorg en ondersteuning kunnen vinden én krijgen in onze mooie provincie. Daar staan wij voor. Op deze website kunt u lezen hoe we dat doen.

Beleidsplan NAH Vereniging Samen Verder, Zeeland

closearrow-downfacebook-squarebarsenvelopemobilecopyright