Verder na 
hersenletsel 
in Zeeland

Welkom bij de NAH-vereniging Samen Verder, Zeeland.

Wie Wij Zijn

Als je hersenletsel (NAH) oploopt, dan verandert je leven ingrijpend. Niet alleen van degene die het overkomt, maar ook van de mensen die bij je horen, die van je houden of voor je zorgen. NAH-vereniging Samen Verder, Zeeland is het aanspreekpunt voor leden, mantelzorgers, maar ook instanties zoals revalidatiecentra en ziekenhuizen in Zeeland voor elke vorm van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

CVA getroffenen, mensen met letsel door meningitis (hersenvlies ontsteking) of letsel ten gevolge van een ongeval kunnen bij onze vereniging terecht. Met vragen, advies of een luisterend oor.

Word Lid of Donateur

Door lid of donateur te worden steunt u het werk van de Zeeuwse NAH vereniging, Samen Verder. Hierdoor kunnen wij activiteiten door heel Zeeland blijven organiseren, uw belangen behartigen bij zorgaanbieders en gemeenten, en op belangrijke evenementen aanwezig zijn.

Wat Wij Voor U doen

Sedert 2019 opereert de vereniging onder de naam NAH Vereniging Samen Verder, Zeeland. De CVA vereniging is hierin opgegaan. De activiteiten die we organiseerden onder de naam Breinkracht zijn eveneens onder onze verantwoordelijkheid gekomen. Voor de herkenbaarheid zullen we in de toekomst de naam NAH vereniging Samen Verder, Zeeland gebruiken voor alle activiteiten die we voor mensen met NAH en hun naasten in Zeeland organiseren.

Wij bieden leden en overige geïnteresseerden 'contact momenten' in de vorm van Trefpunten NAH op alle Zeeuwse eilanden. De Trefpunten NAH die in Middelburg, Goes, Terneuzen, Zierikzee en Tholen/St. Annaland worden gehouden.
Data van deze bijeenkomsten vindt u op onze website.
Van alle Trefpunten NAH worden verslagen gemaakt die in Bruggenhoofd verschijnen. Bruggenhoofd verschijnt 4 x per jaar. Meer info op onze website.

Daarnaast houden we jaarlijks in december een feestelijke en gezellige Kerstbrunch en rondom de zomer organiseren wij ook nog een andere gezellige activiteit.

We nodigen u van harte uit om lid of donateur te worden van onze vereniging. Door meer leden in te kunnen schrijven blijven we ook een representatieve gesprekspartner voor zorgverleners verzekeraars en revalidatiecentra. Zo leveren we gezamenlijk een bijdrage aan de verbetering van de Zeeuwse zorg voor iedereen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Vragen

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Lees Meer

links

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Lees Meer

magazine

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Lees Meer
question-circlelocation-arrownewspaper-o