Uitnodiging filmavond Revant 22 en 23 mei

We kregen een uitnodiging van Revant voor twee filmavonden. Graag breng ik jullie omet deze e-mail op de hoogte er van.

Volgende week zijn er twee gratis filmavonden bij Revant. De documentaire Hoofd Stuk zal vertoond worden over de gevolgen van NAH. 

Op woensdag 22 mei bij Revant revalidaticentrum De Wielingen in Terneuzen, Vlietstraat 8 en op donderdag 23 mei bij Revant revalidatiecentrum Lindenhof in Goes, 's-Gravenpolderseweg 114a

Programma beide avonden:

18.30 uur inloop met koffie en iets lekkers

19.00 uur bekijken documentaire Hoofd Stuk

19.35 uur nagesprek met Lieke anna en zorgprofessionals van Revant

20.30 uur afsluiting met drankje 

Hoofd Stuk: een intiem portret van Lieke Anna. Zij worstelt met de onzichtbare impact van haar moeders hersenletsel. Wat voor effect heeft dat op hun relatie en op haar eigen identiteit als kunstenaar en als dochter? Met een traan, maar zeker ook met een lach...

Het verhaal:

Lieke Anna verliest in 2020 haar moeder Jeanine, terwijl die er nog wel is. Moeder krijgt een hersenbloeding terwijl Lieke naast haar op de bank zit. Wie ben je nog, wanneer alles waarvan je dacht dat het zo zou blijven, op losse schroeven komt te staan?

Wat volgt zijn angstvallige en onzekere weken aan operaties en complicaties. Lang is het niet duidelijk of en hoe Jeanine zal ontwaken. Langzaam wordt het pijnlijk duidelijk dat de zelfverzekerde vrouw die haar moeder was, is veranderd in een hulpbehoevende en afhankelijke vrouw. 

Een innerlijke zoektocht naar een nieuwe ik en een nieuwe wij...

Via deze link kan je de trailer bekijken: https://www.liekeanna.com/hoofd-stuk.html

Aanmelden kan hier: https://www.revant.nl/over-revant/symposia-events/2024/filmavond-hoofd-stuk-wie-ben-je-nog/#:~:text=Revant%20nodigt%20revalidanten%20die%20een,Revant%20revalidatiecentrum%20Lindenhof%20in%20Goes.

closearrow-downfacebook-squarebarsenvelopemobilecopyright