Agenda

Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten, ontmoetingen en cursussen in Zeeland. Hier vindt u een overzicht van het actuele programma.

De NAH Vereniging Samen Verder, Zeeland organiseert i.s.m. lokale zorgaanbieders informatie- en ontmoetingsbijeenkomsten voor mensen met NAH en hun naasten. Dit noemen we Trefpunten NAH. We organiseren deze bijeenkomsten op 5 plaatsen in Zeeland zodat u nooit ver hoeft te reizen voor een bijeenkomst.

Wat zijn Trefpunten?

Trefpunten zijn bijeenkomsten waarin u informatie krijgt over hersenletsel en alles wat daar mee te maken kan hebben. U kunt uw vragen kwijt en ervaringen uitwisselen. Ook zijn er vrijwilligers van onze vereniging aanwezig die u een luisterend oor zullen bieden en u zo nodig verder helpen.  Altijd goed om even langs te komen.

Waar en wanneer?

Wij organiseren de Trefpunten in samenwerking met verschillende zorgaanbieders in Zeeland. We komen in Goes, Middelburg, Zierikzee, Tholen en Terneuzen. Per locatie worden er jaarlijks 3 of 4 Trefpunten georganiseerd.

Voor wie?

De Trefpunten zijn openbaar en staan open voor iedereen die te maken krijgt met welke vorm van Niet Aangeboren Hersenletsel dan ook. Of dat nu door een beroerte komt of door een ongeval of iets anders. Ook partners, familie en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Programma

Data Trefpunten bij Ter Valcke in Goes op 14 oktober, ‘T Gasthuis in Middelburg op 21 oktober, Ter Schorre in Terneuzen op 18 november. De Kerstbrunch in hotel Picard in Vlissingen is op vrijdag 15 december.

Deelname en aanmelden

Een bezoek aan een Trefpunt NAH is gratis. U kunt gewoon langskomen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Lidmaatschap van de NAH vereniging Samen Verder, Zeeland wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.

Voor deelname aan de activiteiten van de vereniging wordt wel een bijdrage gevraagd. Leden van de vereniging krijgen dan korting. Door lid of donateur van de patiëntenvereniging NAH vereniging Samen Verder, Zeeland kunt u ons ondersteunen. Voor meer informatie over ons lidmaatschap kunt u contact opnemen: cvazeeland@zeelandnet.nl.  

closearrow-downfacebook-squarebarsenvelopemobilecopyright